• Головна
  • Ресурси
  • Шлях до серця гостя лежить через шлунок: закуски, міні-бари та автоматизація готельного обслуговування

Шлях до серця гостя лежить через шлунок: закуски, міні-бари та автоматизація готельного обслуговування

За всю історію гостинності досвід гостей готелю ніколи не був таким відкритим, прозорим, перевіреним і критично пов’язаним з успіхом бізнесу, як сьогодні. Тим часом, типовий сучасний гість готелю також більш різноманітний, кмітливий, індивідуальний і конкретний, ніж будь-коли раніше. Це означає, що для готелів немає майже нічого важливішого, ніж надання більшого, кращого, зручнішого та більшого досвіду, який забезпечить задоволення клієнтів. І інтелектуальні автоматизовані послуги в готелях, як-от ласощі, які можна взяти з собою в кіосках, що відкриваються перед гостями, або на ринку готельних вестибюлів, є першим ключем до цього.

Реєстрація з сьогоднішнім мандрівником

Безперечно, самі мандрівники змінилися. За останні роки кількість бюджетних перевізників значно зросла, а нижчі тарифи на пасажирські перевезення привели до більшої різноманітності мандрівників із більшою соціально-економічною різноманітністю.

Широко поширена популярна культура гурманів також означає, що звички до їжі та напоїв є більш індивідуальними. Гості хочуть більше варіантів – однієї кавової капсули для експрес-машини в номері може бути недостатньо. Декілька видів газованих напоїв і закусок у міні-барі можуть підійти деяким, але не для гостей, які орієнтуються на здоров’я, і їм подобається цільна їжа з низьким вмістом вуглеводів і високим вмістом білка.

Ці групи гостей можуть прибути будь-коли, вдень чи вночі. Для готелів підтримувати цілодобове харчування, яке могло б задовольнити їхні різноманітні потреби, дорого, а з плинністю кадрів понад 30 % це часто нерозумно. Навіть керування такими недорогими міні-барами потребує ресурсів і приносить низькі доходи.

Коротше кажучи, більше людей пересуваються з різноманітними та дорогими потребами. Вони очікують отримати більшу цінність за свої гроші – і вони хочуть те, що хочуть, коли хочуть.

Розпакування сьогоднішнього готелю

Готелі загалом стали більш складними, ніж раніше. Жорстока конкуренція на сайтах бронювання та знижках цін. А огляди можуть створити громіздкий шар інформації та відгуків у реальному часі. Одне крило готелю, яке потребує ремонту, або одна погана їжа можуть призвести до катастрофічних відгуків про весь заклад. І загалом повільність впровадження інновацій у галузі може призвести до того, що готелі відстають від передових очікувань клієнтів.

Це означає, що готелі повинні знайти значущі, інноваційні, але економічно ефективні способи покращити враження від гостей, спонукаючи їх залишати чудові відгуки та залучати більше бізнесу.

Щасливі гості

Коли справа доходить до покращення досвіду гостей, власники готелів повинні мислити нестандартно. Сучасні рішення, які дозволяють готелям автоматизувати та монетизувати додаткові послуги для гостей, такі як харчування, можуть змінити все. І хоча шлях до серця гостя спочатку лежить через їхній шлунок, крім цього можливості величезні.

Завдяки системі Nayax готелі можуть замінити міні-бари та дорогу їжу на ринки самообслуговування у своїх лобі, що призведе до збільшення «розміру кошика» для кожного гостя. Ширший вибір і незалежність такої конфігурації «забирай і йди» є значними. І хоча стандартний мандрівник із меншим бюджетом може заплатити за 3 ночі та 3 сніданки, із зчитувачами карт Nayax готелі зможуть монетизувати багато інших послуг, окрім їжі та напоїв. Це може включати паркування, зарядку електромобілів, пральні, масажні крісла та розваги, такі як дартс, дитячі атракціони та аркади. Ці різні джерела доходу можна цілодобово цілодобово відстежувати за допомогою програми для керування.

Платіжний додаток Monyx Wallet від Nayax також може допомогти готелям підвищити залученість і лояльність, створюючи кампанії з перфокартами та інші акції лише для гостей. Nayax також пропонує інтеграцію з різними системами управління готелем, які можуть дозволити гостям оплачувати продукти через доступ до свого номера як платіжну систему із замкнутим циклом. Оскільки дані надходять безпосередньо в систему управління майном, з гостей може стягуватися плата лише під час виїзду з готелю. Така цілісність є ключем до позитивного досвіду, який призведе до захоплених відгуків.

Nayax: Суперлюкс

Без сумніву, автоматизація є ключем до збереження конкурентоспроможності в готельній індустрії. І скорочення трудомістких ручних завдань краще не тільки для кінцевого результату. Це дозволяє гостям отримати бездоганний і незалежний досвід, якого вони звикли очікувати – завдяки розширеним послугам, які забезпечують цінність для всіх (і створюють чудові відгуки). І це означає, що ваш персонал не повинен зосереджуватися на дрібних деталях у своїй основній взаємодії з гостями – натомість вони можуть зосередитися на тому, щоб надати єдиний людський елемент.

Щоб дізнатися більше про те, як Nayax може перетворити ваш готель на економічно ефективний, безперебійний і автоматизований досвід, який сподобається гостям, зв’яжіться з нами тут.

Читайте ще по темі
Зв'яжіться з нами сьогодні та дізнайтесь більше!

Розкажіть нам про свій бізнес і ми допоможемо обрати платіжне рішення для збільшення вашого прибутку!